Aktivitet‎ > ‎

Tandem


Tandem paragliding

Covid-19: Klubben har begrensa kapasitet pga hensyn til smittevern. Om du vil fly og er i risikogruppa bør du gjere ein eigen vurdering på om tandemturen kan vente.

Fjordane luftsportklubb har flere erfarne tandempiloter som kan ta deg med på en uforglemmelig opplevelse i luften. En tur tar normalt fra 10 til 15 minutter, men kan og vare mye lengre. Dette avhenger av været og dine ønsker.

Turen begynner med at tandempiloten forklarer deg nøye hva som skal skje, hvordan dere tar av og skal lande, samt litt generelt om hva du kan vente deg. Her er det viktig å spørre om det er noe du lurer på! Så løper dere ut i luften og flyr! Så snart en er i lufta kan en forstå hvorfor fuglene kvitrer, det er en fantastisk opplevelse. Uansett er det helt naturlig å være nervøs før start og en må gjerne presse grensene sine litt.

Sikkerhet er vår førsteprioritet, og vi flyr ikke hvis det ikke er forsvarlig vær. Avtalen om å fly kan dermed bli forandret på kort varsel, eller at man møter opp og ikke kommer seg ut i lufta.

En tandemtur er en fin måte å bli kjent med sporten om du lurer på om paragliding er noe for deg. 

Under tandemturen er du dekket under pilotens forsikring, forsikringsvilkår kan du finne på http://nlf.no/hangglidingparagliding/forsikringene-v-re  

Pris for tandemtur er kr 1800,- fra Hafstadfjellet i Førde og kr 2000,- fra Hoven i Loen. Transport til start kommer i tillegg. Andre steder etter avtale.

Ta kontakt med vår tandem kontakt for å avtale tandemtur gjennom Fjordane Luftsportklubb.

Vegard Johnsen - 99418080  - fjordaneluftsportsklubb@gmail.com  


Undersider (1): Kalender
Comments