Aktivitet‎ > ‎

Kurs hanggliding

Førde Luftsportsklubb arrangerer kurs i hanggliding. For informasjon ta kontakt med Arne Kleiven på tlf. 957 06 081 eller send e-post til:   arne.kleiven(krøll-a)enivest.net

Et kurs i hangliding går over en lengre periode, beregn 7-9 helger, men dette er avhengig av været. I løpet av kurset skal du lære å starte, fly og lande på en sikker måte. Vi starter med "springing" i en slakk bakke uten å bli løftet fra bakken, fortsetter videre i større bakker og avslutter med høydeturer. Høydeturer er flyturer med en høydeforskjell på mer enn 250 m.

Du skal lære en god del om været og hvilke forhold som egner seg for flyging med hangglider, hvordan en hangglider er konstruert og hvordan en hangglider skal behandles og styres. I tillegg skal du lære om hvordan du skal opptre for å ivareta sikkerheten for deg selv og dine medpiloter. Regn med minst 10-12 timer teoriundervisning.

 

Kursavgift inkluderer nødvendig utstyr (hjelm og hangglider med seletøy) som du trenger under kurset, lærebøker og nødvendig forsikring og medlemskap.

Comments